01.12.2022

Ковачки му одговори на Ковачевски: Лагата дека некој барал власт од странците не поминува, власт дава и зема народот на Македонија

Димитар Ковачевски, човекот кој се крие позади Цаци, поставен да одработи на штета на македонскиот народ и на Македонија, не знае дека народот е тој кој бира и дава и народот е тој кој зема на избори, а не странските политичари.

Вакви лаги како оваа не поминуваат.

Ковачевски зборувал и за храброста…

Храброста можеше да ја покажеш тогаш кога беше најпотребно и наместо да дезертираш и да вадиш лажни лекарски белешки, да се бориш за Македонија или пак барем сега кога веќе те поставија таму каде што си, да излезеш на ТВ дуел и на избори па народот да слушне и да види колку си храбар.

И за крај, за разлика од него нема потреба од прашања, на сите им е јасно дека Ковачевски не само што така си мисли, туку и гласно си кажува, “се ќе потпишам, само да бидам премиер, затоа што друга шанса и прилика нема”.

Епа Таче, седи си и не станувај, не се брукај!

Нелегитимен

ТрајноНеспособен

НационалнаКатастрофа

https://www.facebook.com/100063774981830/posts/pfbid0oHmen81zTebN1dprPGc6PY4fA4XGoeW8ucmifY3nGxxqQ4RocrTE1mFkuCunG2bcl/?mibextid=Nif5oz