09.11.2022

Ковачки кон Петровска: Не дезертирам од дуел како трајно неспособниот премиер

Благодарам за поканата за ТВ дуел од страна на министерот за одбрана, г-ѓата Славјанка Петровска.
Секако дека поканата за ТВ соочување ќе ја прифатам и нема да дезертирам како нејзиниот трајно неспособен Премиер кој прв и’ го лајкнал статусот.
Оставам на центрите за комуникација на двете партии во договор со националните медиуми да договорат термин за нашиот ТВ дуел.

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid02E9DKHnoDEfLrsQhwtojCcxCpiSsLV6nU72E7kjxE4ajBtLxjbvqeRNjs7gUN5GRl