10.09.2022

Ковачки за ставот на Ахмети: Ако некој имаше двојба како треба да постапи во однос на Референдумот, сега на сите им е јасно, вистинската страна е спротивната од неговата

А еве го и Ахмети – премиерот во сенка, се јави со некакви црвени линии. Епа ако некој досега имаше дилеми како треба да постапи во врска со референдумот, без разлика дали е Македонец или Албанец, без разлика дали е политички определен или неопределен, после оваа изјава на Али Ахмети сигурно знае што треба да стори.На сите ни е јасно дека вистинската страна е спротивна од неговата!

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid02iGgK9PfaFMHGiMT45n77gdDyV9DmXT6fD5MJQQYSTgtMRZLAtgB9oN6hJ19JSYjRl