17.12.2022

Ковачки за Ковачевски: Човекот што се криеше под јорган во 2001 кога требаше да ја брани државата, а сега за имунитет да не оди на суд, држи лекции за државништво

Човекот кој се криеше под јорган во 2001 кога требаше да ја брани државата и кој пред недела дена се сокри позади имунитетот за да не оди на Суд за да ги докаже гнасните фабрикувани лаги, сега држи лекции за државништво.

What a time to be alive.