02.12.2022

Ковачки до Спасовски: Стани Оливер прибери си ги началниците од митинзите на СДС – После немало резултати и криминалот цвета, кој стигне ги понижува полицајците

Стани Оливер Спасовски и прибери си ги професионалците – Началници од партиските митинзи на СДС.

Во моментов началничката на Крим-Полиција во Прилеп Емилија Велкоска ти е главна на партиската трибина.

И после МВР немало резултати, кој стигне ги понижува полицајците, а криминалот цвета.

Ова ли е таа департизација што ја кажува министерот каде и да се појави?

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid02H2DbbV2uAZroE5oXQLzKRdGPhg3H2Qg45MV7Q8Qqkx4EzowVE7r6UgAxqMULd4bMl