18.08.2022

Ковачки до Пендаровски: Знаеш да одмараш во вилата во Охрид, ама пари за маратонот нема, СРАМОТА!

Добро бе бандо предавничка, а бе до толку ли сте забегани да го уништите и охридскиот пливачки маратон?Стево, претседателе, што и да си, покровител си на маратонот, нели ти е срам да го уништуваш тоа што некој ти го оставил а ти си требало само да го продолжиш? Значи никој не бара од тебе да измислуваш нешто ново, туку само да го продолжиш децениското наследство.Нели ти е срам да излезеш во јавност после ваков кикс? Па јубилеј од 60 години требало да се прослави оваа година, ама тоа тебе и на твоите не ви е важно.Знаеш да одмараш во вилата во Охрид, ама пари за маратонот нема!Како може да има пари за прослава на ДУИ која ништо не значи и на која се исвиркува македонскиот јазик, а да нема пари за охридскиот пливачки маратон?Свесен ли си Стево колку си грешен?Македонија немала послаб претседател на држава!Македонија нема претседател на држава!

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid02d3iYBoyyZZG6WF3FFkc2s9Qpv9iCxrUFgnQtNqgmEnVrfYPnK9zd2rgurVEWwwNbl