20.01.2024

Ковачки: Добро е што Муслиу призна дека неговата сопруга добила грант од 620.000 евра, а за да го добие морала да потпише меморандум по налог на владата

Добро е што Директорот на Агенцијата за разузнавање Муслиу призна дека неговата сопруга добила грант од 620.000 евра додека тој е функционер.
За да го добие грантот Конзорциумот на невладини од кои е дел неговата сопруга, морало да се потпише меморандум за чие потпишување налогот дошол од Владата. 
Тоа што Муслиу бедно се брани и меша етнички карактер како и неговите од ДУИ кои секогаш кога се фатени во криминал се кријат позади идентична реторика, не го амнестира, туку напротив – покажува дека нема друг аргумент.
Многу пати сум кажал и пак ќе кажам.Криминалот нема етничка линија, во Македонија криминалците од власта на СДС и ДУИ нанесуваат подеднакво штета и на Македонците и на Албанците и на сите други.
*А за тоа колку лојални граѓани се директорот Муслиу и неговата сопруга, ќе има време истото да го докажува многу брзо. Спокојно.

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid0QEWS1a2qCgCpeC81CFpp3G3KH76ZyegZrVHG1jGYCSyCWhLBZhfTsmbQb82C8UoTl