04.03.2024

Ковачки го прозва Пендаровски: Како е можно инструменти од воениот оркестар на АРМ да бидат на партиски собир на СДС, во која НАТО држава е дозволена ваква злоупотреба?

Ајде врховен команданте Stevo Pendarovski (уште 60 дена) одговорете што ќе преземете во врска со злоупотребите и рушењето на професионалните стандарди во АРМ.

Погледнете:

Како е можно службени инструменти од воениот оркестар на АРМ да бидат на партиски марш на СДС?

По чија наредба офицери на воениот оркестар поддржуваат партиски настан?

Има ли дневници за ангажираните офицери на партискиот собир?

Во која друга НАТО држава е дозволена ваква злоупотреба?

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid0VxkTjj35zkZE8RoUYdrwwTJSkxdM5HQ963Fr4G8aQCgym8aktQsvG7wBJKkT3gCJl