08.05.2024

Ковачки: Ги повикувам граѓаните да бидеме општествено одговорни, да бидеме национално свесни и да излеземе да гласаме

Почитувани, 

Посакувам мирен изборен ден и ги повикувам граѓаните да бидеме општествено одговорни, да бидеме национално свесни и да излеземе да гласаме. 

Јас веќе го дадов својот глас.

Почитувани, 

Излезете и гласајте, не дозволувајте друг да одлучува за вашата судбина. Не дозволувајте друг да одлучува за судбината на вашите деца. 

Не дозволувајте друг да одлучува за иднината на Македонија. 

Се гледаме на избирачко место. Линк од ФБ објава на Драган Ковачки, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на ИЕ 3: