11.12.2022

Ковачки: Во 2023 очекуваме реализација на витално значајни проекти за граѓаните во Виница

И денеска општина Виница отворена за граѓаните.

Во 2023 очекуваме реализација на витално значајни проекти за граѓаните во општината.

Поддршка за градоначалникот Миле Петков и неговиот тим.

Линк од ФБ статус: