04.12.2022

Ковачки:Во борбата со корупцијата ќе почнеме и со милионскиот криминал во министерството за здравство додека истото го водел Бујар Османи

Да. Добро е што тоа го препознале. Еве и дополна

Во таа борба со корупцијата ќе почнеме со решавање на милионскиот криминал направен во министерството за здравство додека министер бил Бујар Османи и со продажбата на земјиште во строг центар на Скопје по цена од 400 денари за квадрат, во надлежност на министерство на финансии, а за потребите на ДУИ.

https://www.facebook.com/100063774981830/posts/pfbid021kR4Y7f6qfnvXncyTBDCRsM6mkU6ZQwHSQSztqXNsVCS9AwYEaWd78y1jKgYewZYl/?mibextid=Nif5oz