10.06.2023

Ковачевски наместо да манипулира и шири лаги, треба кратко да одговори кој од двата предлози на ВМРО-ДПМНЕ ги прифаќа?

Ковачевски наместо да манипулира и шири лаги, треба кратко да одговори кој од двата предлози на ВМРО-ДПМНЕ ги прифаќа?

Зошто е тешко да прифати предлози кои го гарантираат националниот идентитет и јазик и обезбедуваат ЕУ интеграција.