21.06.2023

Ковачевски да не глуми паднат од Марс, префрлајќи ја вината на обвинителство без да побара оставка од Мерко, нека одговори чив пион е обвинителот Јовевски

Гледајќи како Ковачевски ја префрла вината на судско обвинителните органи притоа упорно не барајќи оставка од Мерко кој продолжува да биде градоначалник на неговата коалиција имаме конкретни прашања:Кој е на власт последните 6 години?Кој велеше дека ќе донесе живот и правда за сите?Чив човек и пион е првиот обвинител Љубомир Јовевски?Глумењето паднат од Марс на Ковачевски е навреда за интелигенцијата на народот.