08.02.2024

Ковачевски губи па е нервозен, за слабиот рејтинг виновни му се амбасадорите, анкетарите и телевизиите, само не и тој самиот

Ковачевски губи па е нервозен, за слабиот рејтинг виновни му се амбасадорите, анкетарите и телевизиите, само не и тој самиот.

Нема релевантна анкета домашна или меѓународна на која СДС не губи 2 или 3 спрема 1 од однос на ВМРО-ДПМНЕ.

7 години СДС и ДУИ владеат со криминал и корупција, ја задолжија државата и 600.000 народ заради нив живее во сиромаштија.

Рејтингот на СДС паѓа и уште ќе паѓа, а тој на Ковачевски секако не е мрднат од нула ниту ќе мрдни.

СДС и Ковачевски си заминуваат од власт. Македонија наскоро ја затвора најлошата страница од својата историја. Никогаш не беше полошо. Важно е да ги поразиме.