22.11.2022

Каевски е паразит од Агенција за млади и спорт, па паразит во Собрание, да не заборава за дивоградбата и за скандалот на дедо му со Еуростандард банка

Паразитот Дарко Каевски вежба за портпарол во опозиција.

Каевски е паразит од Агенција за млади и спорт, па паразит во Собранието.

Заборава дека 5 години е на власт, заборава за “базенчето” дивоградба, илјадниците евра на сметка, скандалот на дедо му со Еуростандард банка…

Заборава на платата од Собрание, додека крати од јадењето на студентите!

Заборава дека е одговорен за сиромаштијата и 20% инфлација.

https://www.facebook.com/story.php/?story_fbid=pfbid031HDRDuEYee5xTYETxjeJ7JUJvdwKTfAcNajCPqSMFrGorJH71DQDsQy6ituFa57bl&id=542940498