12.02.2024

Има ли срам СДС, такво дно досега не е постигнато, го создадоа проблемот со личните документи, а денес глумат невини

Спасовски ги смирува граѓаните – нема да има казни за оние кои нема навреме да си ги заменат личните исправи” ова беше изјавата пред само 6 месеци со која СДС го лажеше народот.

Денес тие го создадоа проблемот, а глумат невини жртви и криво им е ВМРО-ДПМНЕ, а тие имаа министер за внатрешни работи 9 години.

Ова е најголемото дно. Наместо политика и обвинување нека не ги кочат законите кои Панче Тошковски ги предлага.

Воедно Спасовски треба кривично да одговара што граѓаните ги изложува на екстра трошок, и иако знаеше дека треба промена на документите ништо не превзема за тоа.