03.12.2022

Здравковски: Покрај отворените денови за креирање буџет со граѓаните на Градско ги посетивме и сите лица со попреченост кои живеат на територија на општината со скромни поклони

Денешниот ден покрај отворените општини за заедничко креирање на буџетите за општините, заедно со градоначалникот на општина Градско Nackov Kiro го искористивме да го обележиме 3ти Декември, денот на лицата со попреченост, како и да извршиме увид во градежните активности и да поразговараме за актуелната состојба во општината. Буквално сите лица со попреченост, кои живеат на територијата на општината, добија скромни поклони во знак на поддршка.

Со овој чекор градоначалникот Нацков докажува дека е хуман и вистински човек за општината, градоначалник за кого сите жители од општината се подеднакво важни.

https://www.facebook.com/igor.zdravkovski.39/posts/pfbid023YvrSqJKSvCtuATsfinqTMdzfPsurshZQqm3EjaTBcMLqNPSkyZdKZtf7jQD8Kizl