28.09.2023

Здравковски за сексистичките гестикулации на Маричиќ кон Стојаноска: Срам, блам и мизерија

Гладново момче на колешката Дафина Стојаноска денес и праќаше бакнежи и и намигнуваше додека таа беше на говорница…

Ваквата надменост, самобендисаност и лудило не е нормално за било кој човек, а најмалку за носител на јавна функција кој во немоќ провоцира…

Срам, блам и мизерија!

https://www.facebook.com/zdravkovskiigor/posts/pfbid0BgT2yK24kvVPstDP34zxooiM8NdDXaqbtDjxHdxWxxUPBvuZmRigFwGZxDohJTApl