08.11.2022

Згрозени сме од недоличното однесување на Арсовска, не беше доволен циркузот од СДС, па сега јавноста треба да го гледа циркузот на Арсовска

Згрозени сме од недоличното однесување на Данела Арсовска, која како градоначалник, наместо како пример за добро однесување и управување е пример како не смее да се однесува јавен функционер.

Советничката група на ВМРО ДПМНЕ го поддржува правото Славески да го спроведува деловникот дословно.

На Македонската јавност и е преку глава од циркузот кој го организира власта, па згора на се сега треба да го гледа и циркузот во режија на Арсовска.

Да посветуваше толку внимание на работа и проекти, немаше Скопје да биде руиниран град.

ВМРО-ДПМНЕ не сака и не е да биде дел од циркузот на Арсовска.

Со почит,