28.01.2024

Зборот на СДС е дувни ветре, се силеа дека нема да гласаат за техничка влада, а денес како ученичиња гласаа за Талат за премиер

Почитувани,

Зборот на СДС е дувни ветре развигорче и нема никаква вредност. Со денови се силеа, меѓу кој и Ковачевски дека нема да гласаат за техничка влада која нема да ја поддржи ВМРО-ДПМНЕ, а денес се „нацртаа“ да гласаат за Талат Џафери за премиер.

Што е тоа со кое ДУИ ја уценува СДС, па тие на поклон се должни да им ја дадат државата?

Дали преку Талат премиер СДС си ја купува власта?

Со СДС и ДУИ народот ја губи државата.

Никогаш не било полошо.

Важно е да ги поразиме.