14.11.2022

За моралните вредности на советниците немаме намера да дискутираме, тоа ќе треба да го објаснат на гласачите

Арсовска до сега во Советот има поддршка од два советника, покрај Трајановски од ГРОМ и од Ирена Попова.

За моралните вредности на советниците немаме намера да дискутираме, тоа ќе треба да го објаснат на гласачите кои ги гласаа на листата Обнова на Македонија и кои со право очекуваат одговори.