01.09.2023

За да биде Ковачевски хумористичен треба да има смисла за хумор и интелигенција, народот сака власт која легитимно ќе биде избрана на избори, а не како него инсталирана

Ни се допаѓа што Ковачевски се обидува да биде хумористичен, но за тоа да биде прво треба да има некаква смисла за хумор и по малку интелигенција.

Но, не ни се допаѓа што Ковачевски не разбира зошто одговорот на секое прашање е избори.

Затоа што дури и времето да биде вистинско и правилно искористено за Македонија потребно е тој да замине од власт.

До толку е едноставно, за Македонија да оди напред единствено решение се избори.

Народот сака власт која легитимно ќе биде избрана на избори, а не како него инсталирана.