02.03.2023

Заради криминалот на СДС и ДУИ народот остана без леб, неспособни се да ги уредат односите и да обезбедат основни намирници

Криминалните СДС и ДУИ го оставија народот без леб. Со оваа власт има за тендери и криминал, а нема за леб.

Власта е неспособна да ги уреди односите, и создава криза и не може да обезбеди сигурност во снабдувањето на основните продукти.

Со СДС и ДУИ државата е вратена во транзицијата, кога имаше празни рафтови и недостатоци со денови на млеко, месо и други производи.

Ковачевски може да се пофали дека со него достигнување е ако секој ден има леб.

Работата на владата со СДС се сведе да се обезбедат основни услови за живот на народот, за проекти и напредок воопшто не станува збор.