10.12.2022

Ефтимов: На барање на граѓаните заедно со градоначалникот излеговме директно и по други населени места да поразговараме со нив во рамките на креирање на буџетот за 2023 година

На барање на граѓаните заедно со градоначалникот на општина Конче, Златко Ристов и Аце Митев вработен  во општината покрај средбите во општината излеговме директно и по други населени места да поразговараме со нив  во рамките на креирање на буџетот за 2023 година ги сослушавме идеите,предлозите и проблемите со кои се соочуваат.

#„Отворен ден во твојата општина“

#„Биди дел од промените што носат иднина“

Линк од ФБ статус: