04.12.2022

Ефтимов: Ги слушаме идеите и предлозите на граѓаните, заедно го креираме буџетот за 2023 годинa

✅️Продожлуваме со директни средби со граѓаните и градоначалникот на општина Босилово Ристо Манчев во рамките на креирање на буџетот за 2023 година ги сослушавме идеите,предлозите и проблемите со кои се соочуваат. #,,Отворен ден во твојата општина,,#,,Биди дел од промените што носат иднина,,

https://www.facebook.com/eftimov.dajanco/posts/pfbid025pJvq7XPxXncUD7U5yDWs1xhBKwSHqHeZkT3sAS9VhXxoN1pv1gqrbJVrjdY52X6l