09.12.2022

Единствено СДС, ДУИ и Левица не бараат оставка од Арсовска, нивен лепак се тендерите и криминалот

Коалицијата Тачела или коалиција Димитар Ковачевски и Данела Арсовска заедно со СДС се единствено виновни за хаосот во Скопје.
Коалицијата Тачела и СДС не ја интересираат граѓаните на Скопје, туку само личните и партиските интереси.
Коалицијата Тачела се изживува со скопјани.
Тие на грб на граѓаните си ги тераат своите интереси.
Коалицијата предводена од СДС не треба да се грижи како да ги протурка бугарските превозници и како да лапне провизии.
Коалицијата предводена од СДС е против Скопје и скопјани.
Единствено СДС, ДУИ и Левица не бараат оставка од Арсовска, нивен лепак се тендерите и криминалот.
Градоначалничката Арсовска треба да си даде оставка за да тргнат работите!
Скопје и скопјани не можат да да трпат веќе криминогени ликови кои ништо не работат!