10.06.2023

ДУИ и Али Ахмети не одлучуваат дали ќе ја напуштат владата, СДС треба да се охрабри за подадената рака за преодна влада

Лоша вест е тоа што не одлучува ДУИ и Али Ахмети дали ДУИ ќе ја напушти владата. СДС треба да се охрабри и да ја прифати подадената рака за преодна влада.