06.09.2022

Димитриеска Кочоска: ЗА Референдум, за напуштање на договорот со Бугарија, власта е во рацете на народот, а не во неколкумина од владата

Референдумот ќе го покаже демократскиот капацитет на граѓаните на Македонија.

Уште една шанса да покажеме дека власта е во рацете на народот, а не во неколкумина кои се прават при очи слепи, при уши глуви.

На референдумот да гласаме ЗА напуштање на важноста на Договорот со Бугарија.

Линк од ФБ статус: