06.12.2022

Денес требаше Арсовска да излезе и да понуди решение, но таа два дена смислувала што да излаже

Очаен човек прави очајни чекори.

Денес требаше Арсовска да излезе и да понуди решение, но таа два дена смислувала што да излаже.

На сите прашања што се однесуваат на ВМРО-ДПМНЕ одговорот е НЕ.

Е сега кога сме кај прашањата:

Дали на средбата Арсовска Ковачевски е договорено провизија, наместо попуст?


Зошто во договорот за нафта со Пуцко Петрол нема ниту еден процент попуст, а во сите претходни има. Од Костовски, преку Трајновски до Шилегов.


И дали е точно дека бугарски автобуси треба да вршат јавен превоз како замена за тековниот?