03.08.2022

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ на чело со потпретседателот Николоски положи свежо цвеќе пред вечното почивалиште на првиот претседател на Крушевската Република Никола Карев во Крушево

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ предводена од потпретседателот Александар Николоски, а во состав на членот на ИК и пратеник Драган Ковачки и пратеничката Ане Лашкоска положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на првиот претседател на Крушевската Република во Македониумот на Гумење во Крушево – Никола Карев.