19.09.2022

Дезертерот Ковачевски да одговори уште колку време неспособен ќе ја окупира премиерската функција

Дезертерот Ковачевски да одговори уште колку време неспособен ќе ја окупира премиерската функција.

Дезертерот Ковачевски е трајно неспособен и тој документ сам го однел во АРМ.

Ковачевски сам признал дека е трајно неспособен.

Како трајно неспособен неговата состојба не може да се подобри, таа може само да се влоши.

Дезертерот Ковачевски да каже зошто пред да стане премиер не ја запознал јавноста дека е трајно неспособен.

Затоа ли бега Ковачевски од избори, бидејќи знае дека како трајно неспособен никогаш нема да ја добие поддршката од граѓаните.