04.12.2022

Граѓаните на Радовиш со градоначалникот Ристов, со идеи за проекти кои ќе бидат опфатени во буџетот за 2023

🖇 Градоначалникот Ацо Ристов, службите во општина Радовиш и Пратеникот во собранието на Македонија Здравко Трајанов имаа можност да ги слушнат граѓаните кои присуствуваа на вториот „Отворен ден“, и можеа да предложат проекти и идеи кои можат да бидат вклучени за наредната буџетска година.📈 Преку овие отворените денови граѓаните можат да предложат проекти и идеи, со можност и онлајн преку web страната budzet.mk.▫️▫️ Ве повикуваме да се вклучите и да придонесете со Вашите идеи.

https://www.facebook.com/AcoRistovZaRadovis/posts/pfbid0MzyJ52jNtDkuFZwDkZbc139X2K9MK9GuwCzWJSXsVfuWjZKRAqobTAdvmRQrGSPml