30.08.2022

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ од погодените скопски општини на терен се справуваат со последиците од невремето, од Владата молк

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ од скопските општини Аеродром, Кисела Вода, Гази Баба и Бутел се на терен по невремето кое го зафати Град Скопје.
На терен веќе се работи за целосно расчистување на последиците настанати од невремето.

Кризните штабови ги утврдуваат штетите и истите ќе бидат посочени до надлежните градски претпријатија и ќе бидат санирани во најкраток рок.

Линк од фејсбук објава:

https://www.facebook.com/TimcoMucunski/posts/pfbid026eJrSf1Yf16cwX1HHVVkhofD87ybfVGaUmNk7nBDrUHZc9CQ3R2QuAG8gpqXZMyHl
https://www.facebook.com/1OrceGj/posts/pfbid0VrYQJvtSG4LoPqgo8VkwN1h4AHFR31AgUbA7tEQLiZRdHSR1mJSRAiDyPZ9m2jfrl
https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/pfbid0iZpX4Nk3X5CKbLYVPz4P9M1fsKfHdb4XZHytxeri4PjyGjgFGG6ramF5cWhrZC91l
https://www.facebook.com/darkokostovskizabutel/posts/pfbid0fySKW4qHKE5gWLjzTxFwXgcH6zUMcbxXyinCgj5nuY8UcGk7xTXXXtyhim9JrPrfl