22.08.2022

Го повикуваме Ковачевски да каже кого победил во Центар Жупа, кога имаше само еден кандидат?!

Го повикуваме Ковачевски да каже кого победил во Центар Жупа, кога имаше само еден кандидат?!

Изборите успеаја само затоа што сограѓаните од дијаспората се во Македонија.

Истовремено Ковачевски да каже кои се тие мрачни сили, и да не ја замајува јавноста со неговите лаги и обиди за прикажување на лажен триумфализам.