22.08.2022

Влатко Ѓорчев на фејсбук: На првите 5 избирачки места, ВМРО-ДПМНЕ води 2:1 во Тетово во однос на СДСМ

Влатко Ѓорчев на својот фејсбук профил објавува дека ВМРО-ДПМНЕ во досега преброени 5 избирачки места го победува СДСМ на сите 5.

-Тетово ИМ 1974 ОУ Лирија

ВМРО 116

СДСМ 62

-Фалише (Тетовско)

ВМРО 121
СДСМ 78

-Тетово, избирачко место 1971:

ВМРО 38

СДСМ 17

-Тетово ИМ 1951 ОУ Братство

ВМРО 50

СДСМ 33

-Тетово ИМ 1969 Биро за вработување

ВМРО 166

СДСМ 94Линк од фејсбук статус:https://www.facebook.com/VladimirGjorcev