10.12.2022

Божинов: Со пратеничката Петкова разговаравме за предлозите и идеите за буџетот за 2023 година

Денес со пратеничката во македонското собрание Ангелина Петкова разговаравме за предлозите и идеите за буџетот за 2023 година.

Продолжуваме и утре од 11 часот.

Буџет од граѓаните за граѓаните.

Линк од ФБ статус: