11.12.2022

Бакраческа: Охриѓани и денес учествуваат во креирање на промените кои што носат иднина

Општина Охрид отчетно и транспарентно во текот на целата година каде што најголем дел од предлог буџетот е прилагоден на иницијативите и потребите на граѓаните.

Охриѓани и денес учествуваат во креирање на промените кои што носат иднина !

#ПромениКоиНосатИднина

Линк од ФБ статус: