18.08.2023

Аџиоски: Дојде денот кога лагите на власта им испливаа на површина дека со 70 гласови Устав не се менува

На лагата од власта кратки и се нозете!

Една година ја малтретираат Македонија и македонскиот народ и лажеа дека имале 80 пратеници само за да можат да продолжат да крадат, но дојде денот кога лагите им испливаа на површина дека со 70 гласови Устав не се менува.

Време е за предвремени избори и овие неуспешни политичари да заминат на темната страна од историјата затоа што таму им е местото.

Линк од ФБ објава на Мирче Аџиоски, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ: