04.12.2022

Аџиоски: Голем број граѓани со свои идеи за подобар Охрид, граѓаните и градоначалникот заедно, за доброто на охриѓани

Денес сум во Охрид заедно со Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид и општинската администрација на отворен ден со граѓаните за идеи и предлози за подобар Охрид.
Твој предлог за подобар Охрид!
Граѓаните и Градоначалникот заедно за доброто на охриѓани!
#ТвоитеПредлозиВоОпштинскиотБуџет

Линк од фб статус:
https://www.facebook.com/mirce.adzioski/posts/pfbid02nCeZDw5bdSGJhoLB3ctVt9s7s98kwdyW96LmrEeTgJwkCp9QV2n9zZxYevwwPQ4Ul