28.09.2023

Арсовска припаѓа на криминалниот склоп СДС – ДУИ – Левица, секој ден ја оправдува одлуката на ВМРО-ДПМНЕ за прекин на поддршката што ја имаше

Арсовска е толку неспособна што и за формирање на партија, како што пренесоа медиумите и требаат по 600 денари за собирање на потписи. Јасно ни е зошто ОЈО молчи за тоа, исто како што ни е јасно каква употребна вредност гледа власта во нејзе. 

Наместо да „бистри” политика нека ги засука ракавите и нека реализира барем еден проект кој го ветуваше пред скопјани. 

Со секој поминат ден, се повеќе таа ја оправдува одлуката на ВМРО-ДПМНЕ за прекин и повлекување на поддршката која ја имаше. 

Сега таа припаѓа на политиките и криминалниот склоп на СДС, ДУИ и Левица.