14.07.2023

Апасиев верниот слуга на СДС и ДУИ го продаде македононскиот блок, за помал пораз на криминалците на власт

Апасиев верниот слуга на СДС и ДУИ го продаде македононскиот блок, за помал пораз на криминалците на властДимитар Апасиев тргна во отворена кампања против ВМРО-ДПМНЕ, за повеќе гласови за СДС и ДУИ.Апасиев се бори ВМРО-ДПМНЕ да нема 61 пратеник за повеќе гласови да одат кај СДС и ДУИ.Апасиев се бори за помал пораз на СДС и ДУИ.Освен што Апасиев е во коалиција со СДС и ДУИ во општините и советот на Град Скопје,   им помага и на криминалната владата на Димитар Ковачевски и Али Ахмети, со напад кон ВМРО-ДПМНЕ.Апасиев и Левица одат директно против македонскиот народ оставајќи простор за условување при формирање на идна влада на ВМРО-ДПМНЕ.Апасиев е верниот слуга на владата на ДУИ и СДС.Апасиев глуми патриот на батерии, а е во коалиција со СДС и ДУИ кои работата на штета на интересите на Македонија и македонскиот народ.Колку и да се обидува Апасиев да ги спасува Ковачевски и Ахмети и кримималната влада, граѓаните знаат дека тој е само обичен фолирант и не поминува веќе кај народот.