23.06.2023

Антикорупциска вели дека не знае за случајот со Мерко, Ковачевски и ЈО немаат информации, а тој е на црна листа за криминал и корупција, работи ли нешто власта?

Антикорупциската комисија вели дека не знае ништо за случајот со Мерко.

Обвинителството вели дека нема целосни информации за Мерко.

Премиерот Ковачевски вели дека нема информации за Мерко.

Од ДУИ велат дека немаат информации за случајот со струшкиот градоначалник.

А, Мерко е на црна листа за криминал и корупција.

Прашањето е работи ли нешто оваа власт и за што земаат пари овие луѓе и институции?