28.05.2023

Анкетите се јасен приказ за тоа што мислат граѓаните за СДС која губи катастрофално, ако не веруваат на оваа, тогаш ајде на најголемата анкета за една власт, избори

Анкетите се јасен приказ за тоа што мислат граѓаните за СДС која губи катастрофално.

Поддршката на народот за ВМРО-ДПМНЕ е огромна одговорност и нема да разочараме народот.

Нема анкета на која СДС води, а тоа е така зошто донесоа неспособност предавства и порази.

Ако не веруваат на оваа анкета тогаш ајде на најголемата анкета за една власт, избори.