10.12.2022

Андонов: Денес заедно со пратеничката Ели Панова ги нотиравме идеите и проектите предложени од граѓаните

Почитувани сограѓани,

новиот начин на работа  подразбира транспарентно и отчетно работење на  општина Василево и затоа одлучивме да го поттикне граѓанското учество при планирањето на најзначајните проекти, со цел нивно вметнување во програми и буџетот на општината.

Денес заедно со пратеничката во Собранието Ели Панова ги нотиравме идеите и проектите предложени од граѓаните.

Линк од ФБ статус: