04.12.2022

Андоновска:Граѓаните масовно и во Бутел, даваат идеи и предлози за буџетот за 2023

Многу граѓани овој викенд, беа дел од промените кој ги креира успешно општина Бутел, градоначалникот Дарко Костовски, советничката група на ВМРО ДПМНЕ во општината и општинскиот тим. Отвореност, чесност и работа! 👏#ВакаРаботиВМРОДПМНЕ#ОтворенДен

https://www.facebook.com/andonovska.marija/posts/pfbid02mLdVu7QpSBCyvrKBB5KSx21ceg6eqDQBbQYMjEwXocFHDFJJaskKjQFz4Xid2jf2l