22.09.2023

Алијанса за Албанците да не глуми спаринг партнер и да одговори до каде е случајот за куќите на Таравари и Меџити

Алијансата за Албанците иако е небитна како ланскиот снег, целосно губејќи го својот идентитет и претопувајќи се во ДУИ и делувајќи како нивен спаринг партнер, само ќе ја прашаме до каде е случајот со двете куќи едната на Арбен Таравари, другата на министерот Фатмир Меџити, дадени по багателна цена, од страна на пратеникот на ДУИ Јахоски, кој е сопственик на Пуцко Петрол?

Она што е реалност е дека Алијанса за Албанците влезе во владата заради бизнис мотиви и спас на криминалот на Ковачевски и Ахмети.