05.10.2022

Ако 26те милиони евра од соларниот картел завршеа за струја на училиштата и градинките кризата ќе беше помала

Ако 26те милиони евра од соларниот картел завршеа за струја на училиштата и градинките кризата ќе беше помала.

Ковачевски наместо со лаги и манипулации, да излезе и да каже дали Пиксел груп е основана?

Дали Пиксел груп земала државна помош од половина милион евра за две години?

Дали Пиксел груп 8 месеци откако Ковачевски станува премиер почнува со инвестиција во фабрика во ТИРЗ Тетово во вредност од 54 милиони евра?

Дали соларниот картел во центарот на аферата Броило е направен откако е дојден СДС на власт и се свртени 26 милиони?

Ковачевски е фатен во средина на аферата Броило, одговорот на сите прашања е потврден, наместо да чека, да си поднесе оставка веднаш.

Со почит,