26.08.2022

Ако СДСМ е толку силна тогаш Ковачевски да си даде оставка и ајде на избори, ќе им се случи пораз како во Тетово два спрема еден

Ковачевски досега нема победено на избори. Во Центар Жупа победи ТДП, а не СДСМ. Во Тетово истата ТДП одеше посебно на избори од СДСМ.
Впрочем во Тетово СДСМ и Ковачевски загубија два спрема еден од ВМРО ДПМНЕ. Ковачевски може да победи само со замислен противник и онаму каде ќе истури од крадените пари. 
Ковачевски ако толку верува дека СДСМ е силна партија тогаш зошто бега од избори. 
Го повикуваме да распише избори и да видиме народот што ќе им порача за сите криминали и предавства.