28.02.2024

Стоилковски: Дали Филев, директор на СДС од Радовиш е трговец со дрога во полициски билтен?

Почитувани, 

Врските на СДС со наркомафијата се многу подлабоки отколку што се обидува СДС да избега од одговори. 

Веројатно ќе бега и од одговор дали активистот на СДС од Радовиш, директор на меѓуопштински центар за социјални работи, пред 10 дена во Штип не е фатен и приведен од полиција за недозволена трговија со дрога и оружје?

Според полициски билтен на 17 февруари полицијата во Штип го привела 36-годишниот А.Ф., заради дрога и најавува соодветен поднесок.

Дали зад иницијалите А.Ф. е Александар Филев директорот од СДС на меѓуопштински центар за социјални работи Радовиш?

Дали е тоа Александар Филев од СДС Радовиш, учесник и  поддржувач на партиските активности на СДС?

Дали и случајот регистриран во полициски билтен е таква активност?

Фотографиите зад мене, говорат сами за себе.

Почитувани, 

СДС ја претвори Македонија во мафијашка територија. СДС со Оливер Спасовски предолго ја ставаа полицијата во служба на мафијата, а Македонија ја претворија во поле за неказнети мафијашки пресметки.

Почитувани, 

Никогаш не било полошо, важно е да ги поразиме и да си ја вратиме државата!