18.10.2022

Јорданов: Заврши реконструкцијата на улицата Кратовска во населба Дузлак

Со домаќинско планирање на средствата, имаме одлична реализација на проектите, кои се на барање од граѓаните!
Жителите на ул.Кратовска во населба Дузлак, веќе имаат реконструирана улица која ќе им овозможи полесно секојдневно функционирање и подобрување на инфраструктурниот изглед.
Проектот во вредност од околу над 600.000,00 денари, со средства обезбедени од Буџет на Општина Штип, е само еден од низата на остварени ветувања кон граѓаните.


https://www.facebook.com/IvanJordanovv/posts/pfbid04872BZFvjJgvH53T6jT2SpGBZ6tgZ8vGpeaR7y8jvaAZ7qHLap9Lqr1Nf7cUTdoZl